NICS probiotikus táplálék-kiegészítők. Élőflórás termékek.

Sokszor a legapróbb dolgok hozzák a legnagyobb változást!

Natural Immune Control System Zrt - NICS

Egy kínai mondás szerint: ˝Az egészség nem minden, de egészség nélkül minden semmi.˝ Ma már a tudatos élet része, hogy óvjuk egészségünket, aktív életet élünk és igyekszünk megadni testünknek mindazt, amivel a legtovább működik kifogástalanul.

A leghelyesebb az lenne, ha a mozgás mellett, a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket megfelelő, egészséges táplálkozással juttatnánk be szervezetünkbe. Azoknak azonban, akiknek nem kiegyensúlyozott és változatos az étrendjük, szükségük lehet étrend- kiegészítők fogyasztására.

Bár a legtöbb ember ezzel tisztában van, valamilyen oknál fogva mégsem jut hozzá, vagy nem elegendő mennyiségben a szükséges vitaminokhoz. Ebben szeretnénk mi segítséget nyújtani. Működésünk lényege, hogy egyedülálló konstrukcióban kínáljuk termékeinket, biztosítva ezzel, hogy fogyasztóink ne csak időszakosan élvezhessék egy- egy étrend- kiegészítő hatását.

Éppen ezért lehetővé kívánjuk tenni, hogy termékeinkkel 1 évre előre biztosíthassák vitamin, ásványi anyag és nyomelem szükségletüket.

Szeged - A közelmúltban Érték és Minőség Nagydíjat kapott az étrend-kiegészítőket gyártó és forgalmazó Natural Immune Control System Zrt. A vállalat új gyártóüzem építésébe kezdett Szegeden, és irodát készül nyitni New Yorkban.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 74
Tegnapi: 158
Heti: 435
Havi: 1 548
Össz.: 66 817
Oldal: Bemutatkozás
NICS probiotikus táplálék-kiegészítők. Élőflórás termékek. - © 2008 - 2019 - probiotikus.hupont.hu