NICS probiotikus táplálék-kiegészítők. Élőflórás termékek.

Sokszor a legapróbb dolgok hozzák a legnagyobb változást!

Ez a termék ötféle speciálisan összeválogatott élőflórát tartalmaz emelt csíraszámban, továbbá a hatékonyságot növelő Inulint.

Bővebben itt olvashat az élőflóráról és az inulinról.

Fehérje - WPC 80%

A tejsavó fehérje az egyik legmagasabb minőségű fehérje. Ezt használják a hivatásos sportolók az izmok növelésére és karbantartására. Ez a fehérje sem árban, sem minőségben nem hasonlítható össze a tejporral vagy a szójafehérjével.

Rost - Inulin

Közismertebb nevén prebiotikum. Egy olyan rost, ami fokozza az élőflóra (probiotikumok) szaporodását, valamint felelős a jó baktériumok túlsúlyba kerüléséért.

Rost - Glükomannán a természetben

A kígyópálma gyökerének természetes növényi rostja, amely napi 3 gramm fogyasztása esetén, a csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárul a testtömeg csökkenéshez. Míg napi 4 gramm bevitele hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.

Szénhidrát - Kókuszvirág cukor és Gyümölcscukor

A kellemes édes ízért a kókuszvirágból nyert édes nektár, valamint a gyümölcsökből kinyert kivonatok a felelősek. Így tudtuk elérni azt a harmonikus, telt ízt, amely jellemzi a termket. Az édesítésnél figyelemmel voltunk arra, hogy a kalóriatartalom alacsony legyen, így finomított cukrot a termék nem tartalmaz, valamint egy tasak energiatartalma mindösszesen 112 KCal. Cégünk a bélflóra szempontjából a Steviát és Xilitet, jelen esetben, mint összetevőt nem támogatja, ezért ezeket a készítmény nem tartalmaz.

Zsír - Holland kakaópor

Sovány kakaó, melynek ízvilága a kókuszvirág nektárral és a gyümölcscukorral együttes harmóniában alkotják a tökéletes csokoládé ízt. Ennek a hármas kombinációnak köszönhetően nem kellett hozzáadnunk mesterséges aromát és ízfokozókat.

Vitaminok - A-, B2-, B6-, B7-, B9-, B12-, D-, E-, K2-vitamin

Az egy tasakban lévő D-vitamin tartalom 500 NE, azaz a napi D-vitamin bevitel 250%-a. Az A-, B2-, B6-, B7-, B9-, B12-, E- és K2-vitaminok mennyisége a felnőtt ember számára meghatározott szükséges napi bevitel 50%-át biztosítja. Napi 2 tasak tartalmának elfogyasztásával tehát fedezzük a napi vitamin szükséglet 100%-át a felsorolt vitaminok vonatkozásában.

Kollagén

A testsúlyvesztéssel a kötőszövet rugalmassága csökkenhet, ennek támogatására is szolgálhat a készítményben lévő kollagén.

Vissza a termékek oldalra >>>>>>>>

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 72
Tegnapi: 158
Heti: 433
Havi: 1 546
Össz.: 66 815
Oldal: Cocoa Blend Diet Shake
NICS probiotikus táplálék-kiegészítők. Élőflórás termékek. - © 2008 - 2019 - probiotikus.hupont.hu